Handelsbetingelser

KAUPPAEHDOT

Seuraavat kauppaehdot koskevat kaikkia toimituksia LivingSport.fi:stä. Ehdot voivat poiketa yksittäistapauksissa, joissa muista ehdoista on sovittu kirjallisesti ostajan ja LivingSport A/S:n välillä.

Tuotteiden kanssa toimitetaan tuotekuvaus ja käyttöohjeet kun tuote toimitetaan LivingSport A/S:ltä.

Voidaksesi tilata tuotteita jälleenmyyjäkaupan kautta sinä tarvitset käyttäjätilin. Ole meihin yhteydessä sähköpostitse: info@livingsport.fi tai puhelimitse: +45 8230 1997 tilin luomisesta.

TUOTTEIDEN TILAUS

Jälleenmyyjänä voit suorittaa ostoksia suoraan LivingSport.fi:n kautta tai puhelimitse numerosta +45 8230 1997. Tilauksen yhteydessä saat automaattisesti sähköpostitse kuittauksen ja vahvistuksen tilauksesta. Sähköpostiviestissä ilmenee, mitä tuotteita ja tuotemääriä tilaus koskee.

Suosittelemme, että tallennat ja jos mahdollista tulostat tilausvahvistuksen. LivingSport.fi voi perua tilauksia viitaten painovirheisisiin, teknisiin ongelmiin, toimitusongelmiin tai vastaaviin seikkoihin.

HINNAT

Kaikki hinnat LivingSport.fi:ssä on listattu euroissa (EUR) ja sisältävät 24 % ALV:n. Jälleenmyyjille ostohinnat on listattu ilman ALV:tä. Toimituskulut koskevat ainoastaan toimituksia Suomeen. Ole meihin yhteydessä toimituskuluista jos haluat tilata muihin maihin.

MAKSUEHDOT

Ole yhteydessä LivingSport A/S:in kanssa jos haluat lisätietoja maksuehdoista tai kirjaudu jälleenmyyjätilillesi.

KAUPPAEHDOT

Oletetaan, että ostaja tilauksen yhteydessä on tutustunut näihin kauppa- ja toimitusehtoihin. Myyjä tai ostaja voivat vaatia, että tilauksesta luodaan kirjallinen sopimus. Tilaus joka on suoritettu nettikaupan kautta katsotaan hyväksytyksi myyjän puolesta. Mikäli tilauksen toimituksen aikana tapahtuu muutoksia koskien ALV:tä, tullitariffeja tai muita toimituskuluja, tai jos hallitus Tanksassa, Suomessa, tai muussa maassa suorittaa lakimuutoksia jotka muuttavat kuluja tilauksen yhteydessä, myyjällä on oikeus oikaista hintaa, lisäen hintaan muutoksista syntyneitä lisäkuluja.

Ostokset suoritetaan kahden yrityksen kesken, Tanskan Aftalelovenin mukaisesti.

TILAUKSEN MUUTOS TAI PERUMINEN

Mikäli haluat perua tilauksen, voit tehdä niin olemalla meihin yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen info@livingsport.fi. Asiakaspalvelu auttaa sinua toiveitesi mukaan, mikäli emme ole vielä lähettäneet tilausta toimitukseen. Tuotteiden palautuksista kuuluu aina sopia etukäteen LivingSport A/S:n kanssa.

REKLAMAATIOT

Reklamaatio-oikeus antaa ostajalle oikeuden valita virheistä ja puutteista, jotka ilmenevät 24 kuukauden sisällä tavaran toimituksen jälkeen. Tilanteesta riippuen tuote saatetaan korjata, vaihtaa, tai hyvittää sen hinnan. Reklamaatio-oikeus ei ole voimassa, mikäli tuotevirhe johtuu käyttjästä, kuten virheellinen tuotteen käyttö, virheellinen tuotteen kokoaminen, tai virheellinen tuotteen korjaus. Reklamaatio-oikeus ei myöskään ole voimassa mikäli ostosta ei ole kuitta, tuotteen sarjanumero on poistettu tai lukematon tai jos tuotetta on käytettä väärällä jännitteellä. Reklamaatio myös vaatii, että virhe tai puute oli olemassa tuotteessa jo siinä vaiheessa kun se vastaanotettiin ensimmäinen kerta.

Reklamaatio kuuluu suorittaa kohtuullisen ajan sisällä. Reklamaatiot jotka suoritetaan 2 kuukauden sisällä lasketaan aina kohtuullisen ajan sisällä suoritetuiksi. Reklamaatio suoritetaan olemalla yhteydessä LivingSport A/S:iin puhelimitse numeroon +45 2859 1997 tai sähköpostitse osoitteeseen service@livingsport.fi. Reklamaation yhteydessä vaaditaan aina seuraava tieto: henkilötieto, sarjanumero, virhekuvaus ja ostopäivämäärä. Nämä tiedot välitetään huolto-osastolle. Huolto-osasto päättää joka tapauksessa erikseen mikä ratkaisu on sopiva. Mikäli tuotteen käyttäjä on oma-aloitteisesti tilannut kolmannelta osapuolelta huoltoa ilman LivingSport A/S:n suostumusta, LivingSport A/S ei ole korvausvastuussa.

Huollon osoite sovittuja palautuksia varten:

Björn Pettersson
cc/Kolsrud Service OY.
Lasiportti 1a
02780 Espoo

Palautuksen yhteydessä tuotteen vika kuuluu kuvata mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Palauta aina tuote siten, että se ei vaurioidu kuljetuksen yhteydessä. Varmista, että saat kuittauksen toimituksesta.

HUOM: Emme hyväksy toimituksia joissa toimituksen vastaanottaja maksaa toimituksesta. Ole meihin yhteydessä jos haluat lisätietoja toimituksesta.

HUOM: Ilmoita meille aina sarjanumero palautuksen yhteydessä. On asiakkaan vastuulla tarkistaa sarjanumero tavaran vastaanoton yhteydessä. LivingSport.fi ei ole vastuussa toimitettujen tuotteiden sarjanumeroiden tiedosta. Sarjanumero kuuluu AINA ilmoittaa reklamaatioissa. Mikäli sarjanumero ei ole luettavissa tai se on hävinnyt tuotteesta, LivingSport.fi ei ole vastuussa sarjanumeron tiedosta.

VASTUU

LivingSport.fi ei ota vastuuta toimitusten myöhästymisistä. LivingSport.fi ei ota vastuuta tiedon tai ohjelmien menetyksestä huollon tai reklamaation yhteydessä. LivingSport.fi ei ota vastuuta mikäli meidän tuotteiden käytöstä ilmenee: vammoja tai seuraamuksia niistä, talodellisia menetyksiä, kuten työkyvyn menetys, palkan tai muun tulon menetys, tai säästöjen menetys, menetyksiä joita olisit voinut välttää asianmukaisella ehkäisyllä, vaurioita force majeure. LivingSport.fi ei ota vastuuta ostajan vaatimuksista kolmatta osapuolta kohden.

TILAUKSEN TOIMITUS

Lähtökohtaisesti LivingSport.fi lähettää tuotteita 24 tunnin sisällä. Pääsääntöisesti tilatut tuotteet toimitetaan yhdessä toimituskerrassa.

LivingSport.fi:n lähetykset toimitetaan tavallisesti maksimissaan 1-3 arkipäivässä, paitsi tilanteissa, joissa meidän vaikutusvallan ulkopuolella olevat tekijät hidastavat toimitusta.

Tilauksen yhteydessä toimitusnimi- ja osoite kuuluu ilmoittaa selvästi. Tilaukset kotiosoitteisiin voidaan ainoastaan toimittaa katutasolle. Ilmoita kuitenkin erikoistoiveista niin välitämme nämä edelleen kuljetusliikkeelle. Kun tavara toimitetaan yksityishenkilölle, LivingSport A/S:n vastuu tuotteesta siirty tuotteen vastaanottajalle.

Mikäli tilaaja ei ole tavoitettavissa tuotteen jakelussa ja toimitus täytyy suorittaa uudestaan, lisämaskut tästä siirtyvät tilaajalle. LivingSport.fi toimittaa koko Suomeen. Ole meihin yhteydessä soittamalla numeroon +45 8230 1997 tarkoista toimitusehdoista. Toimituksen kulut ilmoitetaan ostajalle ennen kuin tilattu tavara toimitetaan.

Tilaukset voi myös noutaa suoraan meidän Tanskan osoitteesta, jos olet näin erikseen sopinut. Ole meihin yhteydessä mikäli haluat itse noutaa tilauksesi. Noudot suoritetaan osoitteesta Industriparken 25, Port 1, 2750 Ballerup, Tanska.

TILAUKSEN VASTAANOTTO

Kun olet vastaanottanut tilauksen, tarkista onko siinä näkyviä vaurioita. Mikäli pakkaus on vaurioitunut tai jollain tavalla puuttellinen, ilmoita siitä toimittajalle. Pääsääntöisesti, älä kuittaa toimitusta, jos se ei sinusta vastaa odotuksia.

Mikäli jätät toimituksen kuittaamatta, tai huomaat tilatussa tavarassa puutteen tai virheen tuotepakkauksen avaamisen jälkeen, ilmoita siitä meille puhelimitse numeroon +45 8230 1997. Voit myös lähettää sähköpostiviestin osoitteeseen service@livingsport.fi. Ystävällisesti ilmoita vioista meille mahdollisimman nopeasti. Voit ilmoittaa niin näkyviä, kuin ei-näkyviä puutteita.

TOIMITUSKULUT

Toimituskuluihin sisältyy toimitusvakuutus.

Pieni hetki...

Contact Us