Om os

MEISTÄ

LivingSport A/S perustettiin vuonna 2006. Olemme kuntolaitteiden ja -tuotteiden toimittaja joka toimii kaikissa pohjoismaissa. Asiakkaitamme ovat pääasiassa jälleenmyyjiä kuten urheilukaupat, verkkokaupat ja erikoisliikkeet sekä valitut kaupalliset partnerit.

Pidämme erittäin tärkeänä että meidän jälleenmyyjien ei tarvitse keskittyä muuhun kuin myyntiin. LivingSport A/S pyrkii jatkuvasti optimoimaan myyntiin liittyvää integraatiota, logistiikkaa ja palvelua. Meidän tärkein tehtävä on luoda uskottava, helppo ja vaivaton tuotemyynti korkealla tyytyväisyydellä sekä kuluttajien, kauppiaiden että meidän hyödyksi toimittajana.

LivingSport A/S on osa konsernia Fitness & Healthcare Group, jossa on yhteensä 70 työntekijää. LivingSportin lisäksi ryhmä koostuu yrityksistä MedicSport ja Fitness Solutions, joka myy ammattitason kuntolaitteita, ja Proterapi, joka myy laitteita fysioterapiaaan ja kuntoutukseen.

Yhteistyömme MedicSportin, Fitness Solution ja Proterapin kanssa sekä meidän laaja jälleenmyyjäverkosto luo positiivisiä synergioita, joka näkyy m.m. siinä, että voimme olla jatkuvasti etusijalla fitnessteollisuuden suuntauksista ja nopeasti huomata uusia tuulia fitnessmarkkinoilla. 

  

 

Pieni hetki...

Contact Us